LEADER IN INNOVATIVE PACKAGING

 
 
header_katoennatie2.jpg

onze troeven

 
 
assortiment
 
expertise
 
snelheid
 

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen. Wie denkt aan folie, denkt aan Foylo.

Bewezen expertise

Foylo heeft een grondige kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.  

SNELHEId

Foylo kan rekenen op een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

 
red.jpg

Sectoren

 
 

over ons

Foylo

Foylo is uw referentieleverancier voor alle soorten folie voor bouw, retail en industrie. Gedreven door innovatie zijn we altijd op zoek naar de nieuwste technologie, in functie van uw toepassing, in welke sector ook. In een markt die volop in beweging is, wijst Foylo u de weg naar de beste producten. Met onze lange ervaring, diepgaande kennis van materialen en productieprocessen en een uitzonderlijk breed assortiment staan wij borg voor kwaliteitsvolle folies en deskundig advies dat voor u een werkelijke meerwaarde betekent.

 
 
 
rollen.jpg