BOUWFOLIE

Bouwfolie

LDPE-folie voor onder chape en beton.

Dé bouwfolie bij uitstek

Bouwfolie is een LDPE-folie die voornamelijk gebruikt wordt onder chape en beton in de bouwindustrie en bij algemene (tijdelijke) afdekwerkzaamheden. De folie wordt geproduceerd uit 100% gerecycleerde materialen.

Bouwfolie ECO – Opaak

De bouwfolie ECO is een bijzonder stevige en 100% waterdichte folie die dienstdoet als scheidingslaag tussen ondergrond en betonlaag. Ze voorkomt opstijgend vocht en zorgt ervoor dat het vocht in cementpap niet tot in de ondergrond kan doordringen. Bovendien garandeert het een perfect egale uitstorting van het beton.

Bouwfolie Opaak Foylo
Zwarte bouwfolie

Voordelen

– Chape en beton kunnen langzaam uitharden om één mooi geheel te vormen. Indien het vocht er te snel uitgaat, kan men barsten en/of scheuren krijgen.
– Bescherming tegen (optrekkend) vocht en vuil bij afdekwerkzaamheden.

Assortiment

Foylo biedt bouwfolie aan in verschillende kwaliteiten, breedtes, lengtes en diktes, en steeds afgestemd op de toepassing. Ook speciale opdrachten en maatwerk zijn perfect mogelijk. We beschikken over een ruime voorraad van de standaard afmetingen en kwaliteiten. Onze korte leveringstermijnen vormen een extra troef.

Meer informatie?

Onze regioverantwoordelijke contacteert u graag vrijblijvend voor bijkomende info betreffende maatwerkmogelijkheden, specificaties, …

Menu