BOUWFOLIE

LDPE-FOLIE VOOR ONDER CHAPE EN BETON

DÉ BOUWFOLIE BIJ UITSTEK

Bouwfolie is een LDPE-folie die voornamelijk gebruikt wordt onder chape en beton in de bouwindustrie en bij algemene (tijdelijke) afdekwerkzaamheden. Onze bouwfolies worden geproduceerd uit 100% gerecycleerde materialen.

Bouwfolie ECO – Opaak

De bouwfolie ECO is een bijzonder stevige en 100% waterdichte folie die dienstdoet als scheidingslaag tussen ondergrond en betonlaag. Ze voorkomt opstijgend vocht en zorgt ervoor dat het vocht in cementpap niet tot in de ondergrond kan doordringen. Bovendien garandeert het een perfect egale uitstorting van het beton.

Bouwfolie zwart opaak

DE VOORDELEN VAN BOUWFOLIE

  • Chape en beton kunnen langzaam uitharden om één mooi geheel te vormen. Indien het vocht er te snel uitgaat, kan men barsten en/of scheuren krijgen.
  • Bescherming tegen (optrekkend) vocht en vuil bij afdekwerkzaamheden.

ONS ASSORTIMENT BOUWFOLIES

Foylo biedt bouwfolie op rol aan in verschillende kwaliteiten, breedtes, lengtes en diktes, en steeds afgestemd op de toepassing. Ook speciale opdrachten en maatwerk zijn perfect mogelijk. We beschikken over een ruime voorraad van de standaardafmetingen en kwaliteiten. Onze korte leveringstermijnen vormen een extra troef.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER BOUWFOLIE?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu