PALLETWIKKELAARS

OPTIMAAL BESCHERMDE PALLETLADINGEN

EEN COMPLEET GAMMA WIKKELMACHINES

Bij Foylo vindt u een gevarieerd assortiment aan palletwikkelaars om te beantwoorden aan uw specifieke behoefte. Onze palletwikkelaars zijn speciaal ontwikkeld om uw goederen stabiel te verpakken en te beschermen gedurende transport en opslag. Dankzij hun uitmuntende kwaliteit en gebruiksgemak, kunnen pallets moeiteloos, snel en efficiënt verpakt worden. In combinatie met onze wikkelfolie garanderen we u een perfect resultaat.

automatische palletwikkelaar

EEN PALLETWIKKELAAR VOOR IEDERE BEHOEFTE OF BUDGET

Met de Foylo M, X, XL, XLa en R hebben we een compleet gamma van 5 wikkelmachines om te voldoen aan verschillende behoeftes en budgetten gaande van een perfect instapmodel tot een halfautomatische mobiele palletwikkelmachine voor instabiele of extreem zware/grote ladingen.

Al onze palletwikkelaars zijn voorzien van een CE keuring, en alle noodzakelijke indicatoren om uw medewerkers veilig te laten werken.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER ONZE PALLETWIKKELAARS?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu