VERPAKKINGSTAPE

TAPES UIT PP OF PVC VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

RUIM ASSORTIMENT

Dozen sluiten, paletten markeren, (blanco) zakken afsluiten, ingepakte producten vastmaken,… De mogelijkheden van onze verpakkingstapes zijn eindeloos. De tapes van Foylo worden gemaakt uit PP of PVC en zijn steeds van hoogwaardige kwaliteit.

Verpakkingstape
duurzame bedrukte tape

Foylo+, 100% recycleerbare tape

Foylo biedt een duurzaam alternatief aan voor pvc-tape. De Foylo+ tape heeft namelijk een totale carbon footprint die 27% lager ligt dan die van pvc-tape. Deze tape heeft een matte finish BOPP 35µm met papier look en heeft een hoge hechting en hoge tack. Bovendien is de Foylo+ tape zeer resistent tegen UV licht en hoge en lage temperaturen en is hij zeer geschikt voor het sluiten van dozen.

BEDRUKKING OP MAAT VAN UW WENSEN

Onze verpakkingstapes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, voor zowel manuele als machinale toepassingen. Naast ons standaardassortiment kunt u bij Foylo ook steeds terecht voor compleet maatwerk. Transparante of gekleurde verpakkingstape? Onbedrukt of bedrukt met uw tekst of logo? Foylo levert steevast een gebruiksklaar product op maat tegen een scherpe prijs.

SAFE DISTANCE TAPE

Vandaag, nog meer dan anders, is het aangeraden om een veilige afstand van elkaar te bewaren. Met deze zelfklevende Social Distance vloertape help je je medewerkers of klanten om voldoende afstand te houden. De tape is gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen, en laat geen lijmresten achter.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER VERPAKKINGSTAPE?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu