VERPAKKINGSTAPE

Verpakkingstape

Tapes uit pp of pvc van hoogwaardige kwaliteit.

Dozen sluiten, palletten markeren, (blanco) zakken afsluiten, ingepakte producten vastmaken,… De mogelijkheden van onze verpakkingstapes zijn eindeloos. De tapes van Foylo worden gemaakt uit pp of pvc en zijn steeds van hoogwaardige kwaliteit.

Assortiment

Onze verpakkingstapes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, voor zowel manuele als machinale toepassingen. Naast ons standaardassortiment kunt u bij Foylo ook steeds terecht voor compleet maatwerk. Transparante of gekleurde verpakkingstape? Onbedrukt of bedrukt met uw tekst of logo? Foylo levert steevast een gebruiksklaar product op maat tegen een scherpe prijs.

Verpakkingstape

Safe distance tape

Vandaag, nog meer dan anders, is het aangeraden om een veilige afstand van elkaar te bewaren. Met deze zelfklevende Social distance vloertape help je je medewerkers of klanten om voldoende afstand te houden. De tape is gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen, en laat geen lijmresten achter.

Safe Distance Tape

Meer informatie?

Onze regioverantwoordelijke contacteert u graag vrijblijvend voor bijkomende info betreffende maatwerkmogelijkheden, specificaties, …

Menu