KRIMPHOEZEN EN S-HOEZEN VOOR PALLETVERPAKKING

DE OPLOSSING VOOR KLEINE VOLUMES OF PALLETTEN MET DIVERSE AFMETINGEN

KLEINE VOLUMES, DIVERSE AFMETINGEN

Als u kleine volumes verpakt op palletten, dan is een volautomatische verpakkingslijn niet rendabel. Krimphoezen die manueel worden gekrompen zijn een betere oplossing.

Heeft u wel grote volumes, maar gebruikt u palletten met diverse afmetingen? Ook dan zijn krimphoezen een goede optie.

palletten verpakt met krimphoezen

S-Hoezen

Voor een nog betere bescherming van uw product, heeft Foylo S-hoezen in het assortiment. S-hoezen krimpen vooral in de horizontale richting, met minder hoogkrimp. De folie bedekt de 4 zijden van uw product dus volledig. Door deze lage hoogkrimp hoeft u S-hoezen minder voorzichtig te krimpen. U kan dus veel sneller werken dan bij klassieke krimphoezen.

Bovendien kan u gewone krimphoezen op 2 zijden bedrukken. S-hoezen zijn vierzijdig bedrukbaar, ideaal voor uw visibiliteit.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER KRIMPHOEZEN EN S-HOEZEN?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu