DEKZEILEN EN FOLIES
IN DE BOUWSECTOR

ADVIES OP MAAT VAN UW BEHOEFTES

Voor de bouwsector bieden we naast een ruim assortiment bouwfolies ook dampschermfolie, rasterfolie en dekzeilen aan. Deze producten zijn in diverse uitvoeringen (diktes, breedtes, kwaliteiten) steeds op voorraad beschikbaar. Zo vindt u bij ons een oplossing voor elke toepassing.

Bouwfolie vlakfolie opaak
Bouwfolie ECO
Bouwfolie ECO
Bouwfolie zwart
Bouwfolie ECO
Krimpfolie
Rasterfolie

ADVIES EN EXPERTISE

Foylo is uw partner voor folies en verpakkingen. Elke dag doen we ons uiterste best om de meest geschikte verpakkingsoplossing voor u te vinden. Hoe? Door met u te praten, te luisteren en op zoek te gaan naar de meest geschikte folies en verpakkingen zodat u continu blijft optimaliseren.

Dankzij onze expertise en ervaring, kunnen we u als geen ander adviseren welke producten aan uw noden beantwoorden.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

HOE KAN FOYLO U ONDERSTEUNEN
IN VERDUURZAMING?

We kijken graag naar de verpakking en folies die u vandaag gebruikt om deze te optimaliseren naar duurzamere producten. De meeste folies en tapes in ons assortiment zijn uit slechts één materiaalsoort vervaardigd en dus 100% recycleerbaar. Sommige van onze producten worden voor meer dan 50% vervaardigd uit Post Consumer Recyclaat en zijn daarom een milieubewuste keuze.

BEKIJK ZEKER ONZE REFERENTIE
IN DE BOUWSECTOR

De Luikse Trammaatschappij (consortium Colas) kiest voor een bouwfolie van hoge kwaliteit, geleverd door Foylo.

werf met bouwfolie

MEER WETEN OVER DEKZEILEN EN FOLIES IN DE BOUW?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu