OPVUL-EN BESCHERMINGSMATERIAAL

OPTIMALE BESCHERMING VAN KWETSBARE GOEDEREN

RUIM ASSORTIMENT
OPVUL- EN BESCHERMINGSMATERIAAL

Het is noodzakelijk is om goederen netjes en onbeschadigd af te leveren. Lege ruimtes opvullen en kwetsbare goederen extra te beschermen tijdens opslag en transport is dus van essentieel belang. Foylo heeft een uitgebreid gamma aan opvul- en beschermingsmateriaal zoals noppenfolie en schuimfolie.

duurzame noppenfolie

SCHUIMFOLIE

Schuimfolie dient als verpakkingsmateriaal voor zeer fragiele producten die om wat extra bescherming vragen zoals bijvoorbeeld glas, computers, elektronica,… Daarom is het de ideale oplossing voor producten die krasvrij en zonder schade verpakt moeten worden

NOPPENFOLIE

Noppenfolie, ook wel luchtkussenfolie genoemd, is één van de meest gebruikte beschermings- of verpakkingsmaterialen. Noppenfolie heeft een hoge beschermingswaarde en is zeer flexibel te gebruiken om uw producten te beschermen. Op zoek naar een duurzame variant? Dat kan met onze Ocean Green bubbelfolie, vervaardigd uit 100% gerecycleerde LDPE.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER OPVUL- EN BESCHERMINGSMATERIAAL?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu