ZAKKEN

DE MULTIFUNCTIONELE VERPAKKINGSOPTIE VOOR DIVERSE PRODUCTEN

ZAKKEN OP MAAT PASSEND
BIJ UW TOEPASSING EN PRODUCT

Foylo biedt een zeer ruim assortiment aan PE zakken in verschillende kleuren, diktes en afmetingen voor verschillende doeleinden.

kleine plastic zakken gevuld met materiaal

OP MAAT VAN UW TOEPASSING

Naast ons standaardassortiment kunt u bij Foylo ook steeds terecht voor compleet maatwerk en zakken met specifieke toepassingsdoeleinden zoals polybags voor webshopverzendingen of zakken geschikt voor de voedingssector. Bedrukt of onbedrukt, Foylo levert steevast een gebruiksklaar product op maat tegen een scherpe prijs.

Meer info nodig op maat van uw toepassing ?

POLYBAGS

Polybags of webshopbags zijn zakken met klep en kleefstrip, die een flexibele oplossing bieden voor de verzending van online bestelde artikelen. Dankzij de bedrukkingsmogelijkheden is het bovendien een perfecte reclamedrager. Ze zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, zelfs als duurzame versie met 80% PCR.

Interesse in onze polybags?

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER ONS AANBOD AAN ZAKKEN?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu