TOPVELLEN EN SLIPVELLEN

DE MEEST COMPLETE BESCHERMING VAN UW GOEDEREN

Topvellen voor
optimaal beschermde pallets

Topvellen of afdekvellen beschermen de goederen op de pallet tegen vocht, stof en vuil. Onze topvellen voor manuele verwerking kunnen geperforeerd op rol of los verpakt aangeleverd worden. Topvelfolie is ook beschikbaar geschikt voor volautomatische verwerking. Topvellen worden gebruikt in combinatie met wikkelfolie. Topvellen worden voor of tijdens het wikkelen bovenop de producten geplaatst.

Foylo heeft een uitgebreid assortiment aan topvellen in diverse afmetingen en diktes.

topvel op pallet

DE VOORDELEN VAN TOPVELLEN

  • Voorzien van een afscheurperforatie per vel
  • Sterk en waterdicht
  • Verkrijgbaar in transparant en zwart
  • Ook beschikbaar in blauwe HDPE folie geschikt voor de voedingssector

TOPVELDISPENSER

Om optimaal en snel te werken met topvellen is het aan te raden een topveldispenser te gebruiken.

SLIPVELLEN

Om te voorkomen dat de lading gaat schuiven, kan u bovendien een slipvel gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw lading veilig en stabiel op de pallet blijft.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER TOP- EN SLIPVELLEN?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu