WIKKELFOLIE

Wikkelfolie

Wikkelfolie bundelt uw producten, losse verpakkingen of dozen en biedt bescherming voor transport.

Kwaliteit

Kwaliteit (dikte, rekvermogen, ..) en sterkte worden bepaald in functie van de toepassing. Zo biedt Foylo de meest geschikte oplossing afgestemd op uw product en stockage- of transportbehoeften.

Topklasse in hun segment

De wikkelfolies van Foylo worden gerekend tot de topklasse in hun segment. Handrollen en machinerollen leveren wij grotendeels uit voorraad met elk hun specifieke eigenschappen naar dikte, afmeting, rekvermogen en kleur.

De types:

Machinale wikkelfolie

Foylo adviseert voor elke lading en toepassing een aangepast product. Wikkelfolie bestaat immers in specifieke kwaliteiten. De keuze wordt gemaakt in functie van het type wikkelmachine en de lading. Foylo heeft een ruim assortiment wikkelfolies op voorraad en is gespecialiseerd in technische wikkelfolies die toelaten eenzelfde stabiliteit te realiseren met dikte reductie dus een lagere folieconsumptie per verpakte eenheid.

Handwikkelfolie

Ook bij handwikkelfolie is de optimale kwaliteit van belang. De dikte en stretch worden o.a. bepaald door de specifieke toepassing. Bij opslag van goederen gelden andere vereisten dan bij transport. Het assortiment varieert  daarom naargelang de toepassing: van standaard, naar prestretch tot gatenfolie voor o.a. verpakking in de plantensector.

Wikkelmachines

Wij vervolledigen het assortiment met wikkelmachines: semi- of volautomatisch om uw goederen snel en efficiënt te omwikkelen. Elke machine heeft zijn specifieke eigenschappen en is inzetbaar voor kleine, middelgrote of grotere verpakking.

Overige producten

Meer informatie?

Onze regioverantwoordelijke contacteert u graag vrijblijvend voor bijkomende informatie betreffende maatwerkmogelijkheden, specificaties, …

Menu