WIKKELFOLIE

BUNDELT UW PRODUCTEN, LOSSE VERPAKKING OF DOZEN

BESCHERMING VOOR TRANSPORT

Kwaliteit (dikte, rekvermogen, ..) en sterkte worden bepaald in functie van de toepassing. Zo biedt Foylo de meest geschikte oplossing afgestemd op uw product en stockage- of transportbehoeften.

De wikkelfolies van Foylo worden gerekend tot de topklasse in hun segment. Handrollen en machinerollen leveren wij grotendeels uit voorraad met elk hun specifieke eigenschappen naar dikte, afmeting, rekvermogen en kleur.

persoon die karren met plantjes inpakt met wikkelfolie
net roll kokerloze wikkelfolie

Net roll, de kokerloze wikkelfolie

Net roll is een wikkelfolie zonder kartonnen koker. Deze wikkelfolie heeft dezelfde performance als andere wikkelfolies maar de rollen zijn lichter of voor eenzelfde gewicht zit er meer folie op de rol. Bovendien is hij duurzamer door de verminderde CO² en het lagere energie- en waterverbruik. Een bijkomend voordeel is dat deze folies goedkoper zijn dan de klassieke rollen met koker.

MACHINALE WIKKELFOLIE

Foylo adviseert voor elke lading en toepassing een aangepast product. Wikkelfolie bestaat immers in specifieke kwaliteiten. De keuze wordt gemaakt in functie van het type wikkelmachine en de lading. Foylo heeft een ruim assortiment wikkelfolies op voorraad en is gespecialiseerd in technische wikkelfolies die toelaten eenzelfde stabiliteit te realiseren met diktereductie en dus minder folie te verbruiken per verpakte eenheid.

HANDWIKKELFOLIE

Ook bij handwikkelfolie is de optimale kwaliteit van belang. De dikte en stretch worden o.a. bepaald door de specifieke toepassing. Bij opslag van goederen gelden andere vereisten dan bij transport. Het assortiment varieert daarom naargelang de toepassing: van standaard, naar prestretch tot gatenfolie voor o.a. verpakking in de plantensector.

WIKKELMACHINES

Wij vervolledigen het assortiment met wikkelmachines, semi- of volautomatisch, om uw goederen snel en efficiënt te omwikkelen. Elke machine heeft zijn specifieke eigenschappen en is inzetbaar voor kleine, middelgrote of grote verpakking.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER WIKKELFOLIE?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu