RASTERFOLIE

ONMISBAAR HULPMIDDEL BIJ HET PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING

EVENWICHTIGE PLAATSING DANKZIJ RASTERFOLIE

Aan de hand van een warmteverliesberekening wordt bepaald hoeveel meter vloerverwarmingsbuis er in een ruimte moet liggen. Om de warmteproductie gelijkmatig te verdelen, is een evenwichtige plaatsing van het buizennetwerk nodig. Rasterfolie dient hier als basis om de verlegafstand tussen de buizen onderling te bepalen.

Op de rasterfolie staat standaard om de 10 cm een aanduiding. Hierdoor kan de verlegafstand makkelijk aangehouden worden. Indien u op maat bestelt, kan de aanduiding verkleind worden naar 5 cm.

vloer met rasterfolie

DE VOORDELEN VAN RASTERFOLIE

  • snelheid en effici├źntie in uitvoering
  • stipte en correcte plaatsing
  • custom rasterfolie mogelijk
  • verschillende afmetingen

ASSORTIMENT

Bij ons vindt u een ruim gamma rollen met verschillende parameters: breedte, dikte en rollengte. Bovendien kunnen we ook custom made rasterfolie aanleveren voorzien van bijvoorbeeld uw logo.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER RASTERFOLIE?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu