STABIELE LADINGEN
MET OMSNOERINGSMATERIAAL

Een veilig en stabiel transport

Het vastzetten van ladingen op pallets tijdens transport is noodzakelijk om een stabiel en veilig transport te verzekeren. Bij Foylo vindt u alle omsnoeringsmateriaal nodig om dit te verwezenlijken gaande van omsnoeringsband, voor zowel machinale als manuele verwerkingen, tot pallethoeken, sluitingszegels en gespen.

omsnoeringsband in verschillende kleuren

PERSOONLIJK ADVIES

De keuze van de juiste omsnoeringsband hangt af van de toepassing of de gebruikte omsnoeringsmachine. Bij Foylo geven we u graag advies op maat om te komen tot de meest geschikte oplossing.

OMSNOERINGSMACHINES

Op zoek naar een omsnoeringmachine die het best aansluit bij uw toepassing? Ook hierbij kunnen wij u helpen.

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER OMSNOERINGSMATERIAAL?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu