TETRAKARTON

OPTIMALE, DEGELIJKE BESCHERMING VAN VLOEREN, TRAPPEN EN WANDEN

ONMISBAAR TIJDENS
VERBOUWINGSWERKEN OF SCHILDERWERKEN

Tetrakarton is gemaakt van de sterke papiersoort Kraft dat tweezijdig wordt voorzien van een laag Polyetheen (PE). Door deze PE-coating is het karton afveegbaar, slijtvast en waterafstotend.

Het combineert de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt, en beschermt de ondergrond optimaal.

Tetrakarton is onmisbaar tijdens uw werken.

RUIM ASSORTIMENT

Wij voeren een ruim assortiment op vlak van dikte, breedte, aantal m² per rol, maar ook op de verscheidenheid aan kwaliteiten. Wij hebben steeds een grote voorraad van de meest courante afmetingen en kwaliteiten en dit aan de beste prijs/kwaliteit.

TIP

Gebruik tijdens uw werkzaamheden ons assortiment kleefbanden samen met het tetrakarton voor een perfect en proper resultaat!

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER TETRAKARTON?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu