TETRAKARTON

Tetrakarton

Tetrakarton zorgt voor een optimale, degelijke bescherming van vloeren, trappen en wanden. Het is daarom onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken.

Tetrakarton is gemaakt van de sterke papiersoort Kraft dat tweezijdig wordt voorzien van een laag Polyetheen (PE). Door deze PE-coating is het karton afveegbaar, slijtvast en waterafstotend. Het combineert de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt, en beschermt de ondergrond optimaal.

Ruim assortiment

Wij voeren een ruim assortiment op vlak van dikte, breedte, aantal m² per rol, maar ook op de verscheidenheid aan kwaliteiten. Wij hebben steeds een grote voorraad van de meest courante afmetingen en kwaliteiten en dit aan de beste prijs/kwaliteit.

Tip

Gebruik tijdens uw werkzaamheden ons assortiment kleefbanden samen met het tetrakarton voor een perfect en proper resultaat!

Overige producten

Meer informatie?

Onze regioverantwoordelijke contacteert u graag vrijblijvend voor bijkomende info betreffende maatwerkmogelijkheden, specificaties, …

Menu