STRETCH HOOD: UW LADING VEILIG EN STABIEL

VOOR HET SNEL EN STABIEL VERPAKKEN VAN PALLETLADINGEN EN PAKKETTEN

EEN EFFICIËNTE, GEAVANCEERDE VERPAKKINGSOPLOSSING

Stretch hood is een folie speciaal ontworpen voor palletverpakkingen of bundelverpakkingen en kan enkel machinaal aangebracht worden. Deze folie wordt over de pallets getrokken en volgens de hoogte van de pallets of pakketten automatisch afgesneden waardoor deze stabiel worden verpakt.

Verpakken met stretch hood is de perfecte keuze voor diverse industrieën en productcategorieën. Of het nu gaat om palletladingen of pakketten in de logistiek, voedingsmiddelen, bouwmaterialen of industriële goederen, stretch hood biedt een veelzijdige en betrouwbare oplossing, zeker als het gaat over een hoog productievolume.

stretch hood op machine
pallet met horizontale stretch hood

HORIZONTALE STRETCH HOOD

Foylo biedt ook de innovatieve “Horizontale stretch hood aan” welke, het woord zegt het zelf, over ladingen wordt toegepast op een horizontale manier. Deze toepassing is voornamelijk geschikt voor het stabiliseren van langere ladingen of pakketten.

DE VOORDELEN VAN STRETCH HOOD

Het kiezen voor stretch hood biedt verschillende voordelen. Stretch hood kan automatisch en snel worden toegepast, waardoor het verpakkingsproces efficiënter wordt. De elastische eigenschappen van stretch hood zorgen voor een strakke en stabiele verpakking rond de lading hetgeen gunstig is voor een veilig transport en wat ook zorgt voor een uniforme presentatie van de goederen. Bovendien biedt het bescherming tegen weersinvloeden, stof en vuil.

Stretch hood is ook milieuvriendelijk. De folie is 100% recycleerbaar en kan daarnaast geproduceerd worden met een belangrijk aandeel post consumer recyclaat (PCR). De folie moet niet gekrompen worden dus er is geen warmtebehandeling nodig en er wordt in vergelijking met andere verpakkingsmethoden minder folie gebruikt.

PERSOONLIJK ADVIES VOOR EEN JUISTE KEUZE

Stretch Hood is zeer klantspecifiek en het is belangrijk om de specifieke eisen van de te verpakken goederen en de logistieke behoeften van uw bedrijf te bekijken.

Graag bekijken we samen met u welke stretch hood het best past bij uw product en verpakkingsmachine.

pallet verpakt met stretch hood

WAAROM KIEST U VOOR FOYLO?

Pictogram compleet assortiment

Compleet assortiment

Foylo is gespecialiseerd in folies. Wij voeren het breedste assortiment op de markt en hebben een aangepaste folie voor elke denkbare toepassing of specificatie: van wikkelfolie tot bouwfolie, topvellen, tapes en zelfs dekzeilen.

Pictogram expertise

Bewezen expertise

Foylo heeft een diepgaande kennis op het gebied van folietechnologie, gebaseerd op voortdurende R&D. Theoretische inzichten toetsen wij bij u op de werkvloer aan de praktijk. Bij wikkelfolie bijvoorbeeld, gaan we na hoe we met dunnere folie toch een hogere palletstabiliteit verkrijgen. Op die manier perfectioneren wij onze producten en kunt u altijd rekenen op de meest optimale oplossing voor uw toepassing.

Pictogram snelheid

Snelheid

Foylo beschikt over een uitgekiend en fijnmazig logistiek systeem om uw bestellingen tijdig en in de beste omstandigheden uit te voeren en te leveren. Door optimaal voorraadbeheer kunnen we snel leveren, ook bij last minute bestellingen.

MEER WETEN OVER STRETCH HOOD?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Menu