POLYOLEFINE KRIMPFOLIE ALS VERPAKKINGSOPLOSSING VOOR TEXTIELAFDELING VAN MAATWERKBEDRIJF OPTIMA T

Zelfs bij onze jarenlange trouwe klanten ontstaan er soms nieuwe kansen. Dat hebben we ervaren bij OptimaT, een maatwerkbedrijf dat al veel producten bij ons afneemt. Onlangs koos OptimaT ook voor Foylo als leverancier van polyolefine krimpfolie. 

Polyolefine krimpfolie is een dun maar zeer sterk verpakkingsmateriaal, beschikbaar in verschillende diktes. Het is uitstekend geschikt voor het verpakken van zowel industriële producten als voedsel en non-food artikelen. Deze hoogtransparante folie heeft sterke lasnaden en is 100% recycleerbaar. 

Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid kan polyolefine krimpfolie gebruikt worden in verschillende toepassingen. Het product kan worden gebruikt op verschillende krimptoestellen en krimpt biaxiaal (in zowel de lengte als de breedte). 

Bij OptimaT wordt polyolefine krimpfolie specifiek ingezet voor het hygiënisch verpakken van gewassen linnen voordat het naar rusthuizen en ziekenhuizen wordt verzonden. 

Naast polyolefine krimpfolie gebruikt OptimaT ook PE foamrollen, stretchfilm, LDPE buisfolie en airbubble voor verschillende toepassingen binnen diverse afdelingen. Van het verpakken van meubels met stretchfilm tot het beschermen en afdekken met PE foam op de poederlakafdeling. 

Koen Vandecaveye benadrukt dat de langdurige samenwerking met Foylo te danken is aan de snelle service, correct advies en gunstige prijzen. Met één accountmanager als vast contactpersoon kan er snel worden ingespeeld op allerlei mogelijke vragen, wat zeer belangrijk is voor een bedrijf met zeer uiteenlopende klanten. 

polyolefin krimpfolie voor hygiënisch textielverpakken

MEER WETEN OVER POLYOLEFINE KRIMPFOLIE OF OVER DE ANDERE PRODUCTEN DIE WIJ AANBIEDEN?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Ontdek onze recente realisaties

Menu