BWT Procopi Benelux is een fabrikant en leverancier van zwembad- en spa-apparatuur in de Benelux. Vanuit hun vestiging in Luik, beleveren ze heel wat vakhandels die op zoek zijn naar zwembadfilters, -pompen, -bodemputten, -verlichting, automatische covers en nog veel meer. Om deze producten efficiënt en veilig tot bij hun klanten te krijgen, kwamen ze bij Foylo terecht.

FOLIE EN VERPAKKING OP MAAT

BWT Procopi Benelux hecht heel wat belang aan de herkenbaarheid van het merk. Op basis van enkele stalen en de mogelijkheid tot personalisatie van de verpakking, koos BWT Procopi Benelux voor Foylo. Vandaag verpakt het bedrijf haar producten met bedrukte topvellen, wikkelfolie en eveneens bedrukte tape. De wikkelfolie wordt in het lichtroos geleverd met het logo van BWT erop. Volledig conform de huisstijl van het bedrijf. Geen standaard verpakking dus, maar een echte verpakking op maat!

PERSOONLIJKE AANPAK ALS TROEF

Davy De Rijck, General Manager bij BWT Procopi Benelux: “Dankzij de snelheid en flexibiliteit die Foylo kan bieden, kozen we voor hen als leverancier van verpakkingen en folies. Het persoonlijk contact met Philippe Lefebvre, Accountmanager bij Foylo, was eveneens een overtuigende factor.” Op basis van sterke technische specificaties van de producten en bovenstaande elementen, twijfelde Davy niet langer om de samenwerking met Foylo op te starten.

Dagelijks worden heel wat paletten met producten verpakt en vertrekken ze richting groothandels in heel België. Daarom zijn veiligheid en stabiliteit van de verpakking een minimumvereiste. De producten moeten heelhuids op hun bestemming geraken en dit liefst zonder té veel verpakking te gebruiken.

PRODUCTEN DIE WERDEN GEBRUIKT:

  • Topvellen bedrukt met logo
  • Verpakkingstape bedrukt met logo
  • Wikkelfolie bedrukt met logo

MEER OVER BWT PROCOPI BENELUX:

  • Datum oprichting: 2006
  • Locatie: Luik
  • Aantal medewerkers: 7 in België, 216 wereldwijd
  • Activiteit: Producent en leverancier van zwembad- en spa-apparatuur in de Benelux.
  • Meer info: www.procopi.com

MEER WETEN OVER HOE WE U ALS BEDRIJF KUNNEN HELPEN BIJ
HET OPTIMALISEREN VAN UW VERPAKKINGEN EN FOLIES?

Contacteer ons via onderstaand formulier of contacteer rechtstreeks uw regionale Account Manager

Ontdek onze recente realisaties

Menu